Mario Vodanović više nije trener Radnika

Nogometni klub Radnik iz Križevaca za sobom je ostavio fantastičnu sezonu u Drugoj NL, iako ih nitko nije vidio u vrhu, oni su do samog kraja bili u igri za promociju u drugi rang hrvatskog nogometa, tjedne su proveli na samom vrhu ljestvice, ali su na kraju ipak pali “ispod crte” i naslov prepustili Opatiji, a kvalifikacije Kustošiji.

– Klub je donio takvu odluku, razilazimo se u korektnim, prijateljskim odnosima i Križevci za mene ostaju u lijepoj uspomeni. Iznenađen? Ne mogu reći da nisam, slagao sam planove za još bolju, kvalitetniju i konkurentniju momčad u novoj sezoni, ali kažem, Klub je taj koji donosi odluke, ja je poštujem i želim Radniku sve najbolje – poručio je Mario Vodanović za Sportalo.

Moramo reći da je ovo doista vrlo iznenađujuća vijest iz Križevaca, novak u ligi bio je pravi hit, putem su ostali bez dva iznimno važna igrača koji su jesenas otišli u viši rang, nekoliko ozljeda, puno je bilo prepreka putem, ali je Vodanović sa svojom ekipom odradio fantastičnu sezonu i u rezultatu se sigurno ne može pronaći razloga za ovakvu odluku. Vjerujemo da u Radniku imaju spremno jednako kvalitetno rješenje jer bi bila velika šteta za križevački nogomet da se ne napravi i dodatni iskorak u odnosu na ovu sezonu.