Mario Vodanović okupio križevačke nogometaše i krenuo s radom

Pod trenerskom palicom Maria Vodanovića nogometaši Radnika krenuli su u ponedjeljak popodne s pripremama za natjecanje u Supersport 2. NL.Čak 30 igrača je na popisu trenera Vodanovića, kojemu će stručni stožer činiti Vedran Vedriš, kao pomoćni trener, i Matija Međimorec, kao kondicijski trener.

Oglas

Na današnjoj prozivci igračima je dobrodošlicu, u ime uprave kluba i generalnog sponzora tvrtke Radnik d.d. Križevci, zaželio klupski predsjednik Darko Jambreković. Vodanović je čestitao starom rosteru igrača na ovom uspjehu i plasmanu i ulasku u viši rang te izrazio nadu da će svi odgovoriti adekvatno na izazove koji su pred klubom.

Oglas

Sportski direktor kluba i izvršni dopredsjednik Vitomir Mijić rekao je za prigorski.hr kako je kostur ekipe, koja je ostvarila rezultat u minuloj sezoni ostala na okupu te da uz nadogradnju ova ekipa može izboriti pozitivan rezultat u svojem debitantskom nastupu.

Oglas

Na današnju prozivku odazvali su se: Koprić, Tihelka M., Mačković, Šabijan,, Kovač, Ferenčak, Stubičan,  Srbljinović K., Srbljinović M., Mladen H., Mladen M, Tihelka L., Lacić Klarić, Vuk, Jandrašec, Kobelščak, Šantić, Mihalinec, Jordanovski, Lesjak, Orlović, Vukić, Mišljenčević, Šimonaj, Bakić, Katalenac, Berisha, Kasalo i Vršić.

Prvu pripremnu utakmicu Radnik igra u subotu u Kunovcu protiv juniora Slaven Belupa. Početak prvenstva je 19. kolovoza.

Izvor prigorski.hr