Mario Petrović: Nadamo se dobroj sezoni i ostanku u 3. HNL

Nogometaši Slavonca iz Bukovlja pod vodstvom legendarnog Marija Petrovića krenuli su s pripremama za novu sezonu, svoju prvu u trećem razredu hrvatskog nogometa.

Oglas

Bukovlje je pravo gradilište, stadion je doživio potpuni redizajn, kroz nekoliko dana očekuje se i službena potvrda da su zadovoljili kriterije, no po onomu što se da vidjeti to nije upitno, klupski članovi su uz pomoć Općine napravili ogroman iskorak i danas je to zaista reprezentativan objekt.

Oglas

– Čekamo još tu odluku, ali smo uvjereni da neće biti problema, momčad se sprema za 3. ligu. U ambicijama smo realni, znamo da je to natjecanje dosta kvalitetnije od MŽNL, pa smo si kao cilj postavili ostanak u ligi. Puno je tu stvarno velikih klubova koji dugi niz godina igraju treću ligu, ima i onih koji su igrali i više pa se mi tu moramo realno pozicionirat. Naravno da nikom nećemo unaprijed priznati da je bolji, doveli smo nekoliko igrača, dovest ćemo i još ponekog ako sve bude kako smo planirali i vjerujem da ćemo biti konkurentni – optimističan je Mario Petrović, trener novog trećeligaša iz Bukovlja.