/Mario Meter karijeru nastavlja u Lučkom LUČKO TRAŽI POVRATAK U DRUGU HNL
meter fb

Mario Meter karijeru nastavlja u Lučkom LUČKO TRAŽI POVRATAK U DRUGU HNL

Nogometni klub Lučko se nakon ispadanja u Treću HNL odlučio ekspresno vratiti u drugoligaško okruženje pa se opasno pojačava.

Jedan od igrača koji će sigurno biti pojačanje je i Mario Meter koji se nakon što je izborio ostanak s BSK-om odlučio pomoći Lučkom u povratku u 2.HNL

Mario Meter je nogomet počeo igrati u NK Osijek gdje je u šest godina prošao sve kategorije mladeži. Nakon Osijeka igra u drugoligašima Metalcu iz Osijeka, Vukovaru 1991, Imotskom, a nakon toga do ove sezone u BSK-u.

Mario je iznimno polivalentan igrač, može igrati praktički sve pozicije na terenu, no najbolji je zadnjih nekoliko sezona na poziciji stopera. Odličan u skoku, tjelesno moćan i tehnički prilično potkovan, pa je stoga i jedan od boljih malonogometaša.

Foto SS FB Lučko

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.