Mario Carević okupio potpuno novi Šibenik

Momčad sa Šubićevca neslavno je završila prošlu sezonu u elitnom rangu hrvatskog nogometa u koji će se pokušati ekspresno vratiti pod vodstvom Marija Carevića.

Oglas

Legendarni nogometaš Hajduka novo je trenersko ime u Prvoj NL, a danas je obavio prozivku na Šubićevcu gdje ga čeka potpuno nova momčad. Čak 21 igrač je napustio Šibenik nakon posljednjeg kola protekle sezone, a u kadru je trenutno 15 novaka koji će se boriti za svoje mjesto pod šibenskim suncem. Šibenčani su ugovore potpisali s četvoricom igrača, novi igrači Šibenika su postali: Stipe Bačelić Grgić, Kristijan Pavičić, Luka Šušnjara, Kemal Osmanković i Ivan Božić. To su igrači koji će svojim iskustvom i dokazanom kvalitetom biti nositelji momčadi, dok će Carević sa svojim stožerom među čak 15 igrača na probi odabrati što će mu koristiti, a na popisu su Kristijan Luburić, Niko Radujković, Matej Radoš, Luka Dumančić, Dominik Malenica, Slavko Kasalo, Ivan Abramović, Domakoj Lukač, Tobias Schwede, Stjepan Štefanec, Mate Stojanov, Marko Janković, Domagoj Čeko i Mario Mornar. Naravno da niti šibenski bazen ne može biti zanemaren pa su iz juniorskog pogona su priključeni Stipe Crljen, Diego Sekulić, Toni Gulam, Lovre Kulušić, Kristijan Ilić, Josip Baturina i Stipe Silov.

Oglas

Šibenske ambicije su potpuno jasne, Narandžasti žele ekspresni povratak u elitni razred hrvatskog nogometa, klupski investitori i “padobranski” novac kojeg će od HNS-a dobiti jamac su činjenici da će upravo Šibenik i startati u sezonu kao glavni i najveći favorit za titulu.