/Mario Barišić preuzeo klupu NAŠK-a ŽIGIĆ SE POVUKAO NAKON PORAZA OD ŠOKADIJE
našk kutjevo 00022

Mario Barišić preuzeo klupu NAŠK-a ŽIGIĆ SE POVUKAO NAKON PORAZA OD ŠOKADIJE

Marko Žigić podnio je ostavku na mjesto trenera Nogometnog kluba NAŠK. Nakon domaćeg poraza od Šokadije dosadašnji trener našičkog kluba podnio je izvješće vodstvu kluba i nakon toga podnio ostavku.

S obzirom da su samo 4 kola do kraja sezone nije baš uobičajena situacija, no jasno pokazuje da je ovaj mladi stručnjak potpuno u tom poslu i da razmišlja kako treba razmišljati odgovorna i ambiciozna osoba. Ako vidi da ne može ostvariti napredak, pošteno se povući. Vodstvo NAŠK-a brzo je reagiralo i za novog šefa svlačionice postavilo iskusnog kapetana momčadi Marija Barišića.

– Iskreno stvarno sam iznenađen ovakvim razvojem situacije, nije mi drago što se to dogodilo jer sam s trenerom Markom imao vrlo korektan odnos. No, što je tu je, pokušati ćemo što bolje odraditi ovu završnicu. Promjena će sigurno biti, a već smo u pripremama za gostovanje u  Vukovaru, znamo da je to jako teško gostovanje, ali idemo pokušat pobjedit i ispravit što smo posuli u prošlom kolu – rekao nam je novi trener NAŠK-a Mario Barišić.

Podijeli
  •  
  •  
  •