Mario Barišić okupio Kuševčane

U nedjelju, 23. siječnja, prozivku igrača i prvi trening odradili su nogometaši Torpeda iz Kuševca. Treneru momčadi Mariu Barišiću na prozivci se odazvalo 20 igrača, dok su opravdano odsutni bili: Dominik Radoš, Ivan Gansberger, Domagoj Kopecki, Jure Rotim, Filip Cicvarić i Josip Slavić. Nakon tri mjeseca izbivanja sa svog stadiona zbog uređenja klupskih prostorija, u nedjelju su se momci okupili u novim, sređenim klupskim prostorijama.
Za vrijeme zimske pauze dogodile su se određene promjene u svlačionici trenera Maria Barišića. Momčad su napustila dvojica nogometaša, Domagoj Kušević koji zbog fakultetskih obveza više neće moći redovno trenirati i Petar Komljenović, koji odlazi u juniore Đakovo Croatie. Od novih igrača, odnosno pojačanja, ekipa je bogatija za jedno novo ime, ali nas je uprava kluba zamolila da s njim još uvijek ne izlazimo u javnost.

Oglas

Torpedo će u pripremnom periodu, između napornih treninga, odigrati i pet pripremnih utakmica. Protivnici kuševačkom županijskom prvoligašu biti će: satnička Mladost, Radnik iz Josipovca, te momčadi iz Negoslavaca i Velike Kopanice, dok se posljednji protivnik još uvijek traži.
Nakon prvog treninga, klupska je uprava počastila igrače prigodnom večerom u obližnjem restoranu.

Oglas

Torpedo, koji se trenutno nalazi na 12. mjestu prvenstvene tablice, će u prvom kolu na svom novouređenom stadionu dočekati momčad Hajduka iz Popovca, trenutno 13.-plasiranu momčad lige. Prvi je susret između ovih dviju momčadi završio minimalnom pobjedom Barišićeve momčadi u Popovcu. Ovo će proljeće velik dio utakmica momčad iz Kuševca odigrati na svom travnjaku s kojeg su jesenas izbivali zbog već spomenute obnove i uređenja klupskih prostorija. Tu Kuševčani vide svoju šansu kako bi se približili vrhu ljestvice gdje igračkom kvalitetom zasigurno pripadaju. Cilj kuševačke momčadi na proljeće je pokušati pobjeđivati iz kola u kolo, te se na taj način priključiti vodećoj petorci prvenstva. Klupska uprava posebno ističe kako im je vrlo bitno zadržati ekipu na okupu.
Barišićevu momčad uz obveze u prvenstvu, očekuje i polufinale kupa NS Đakovo, kada će na svom stadionu Lipa dočekati branitelja naslova, Mladost iz Đakovačke Satnice.

Oglas