Mario Barišić okupio Kuševčane i krenuo u pripremni period

Pisali smo već o planovima, ambicijama i dolascima u redove Torpeda iz Kuševca pa ćemo samo ukratko dojaviti da je trener Barišić poveo svoje štićenike u nove izazove.

Prozivci i prvom treningu odazvalo se 17 igrača, a nakon toga u svlačionicu  je sletjelo još jedno pojačanje.  Zbog opravdanih izostanaka prozivka je odrađena bez Stjepana Kovačića, Marina Cicvarića, Filipa Cicvarića, Josipa Antinca, Matka Crnojevića, Ivana Gansbergera, Mislava Ivande, Josipa Slavića te Domagoja Kopeckog, koji će se ostatku ekipe priključiti vrlo brzo.
Trenera Barišića čekaju slatke muke, a igrače još jedne teške ljetne pripreme gdje će odigrati i nekoliko utakmica te spremno dočekati novu sezonu, a konkurenciju mu je u svlačionici dodatno zaoštrio dolazak mladog Ivana Vitmana. Ovaj mladi i perspektivni 18-ogodišnjak dolazi iz HNK Đakovo Croatije, gdje je prošao sve uzraste i školu nogometa te zasigurno posjeduje kvalitete koje će koristiti treneru Barišiću u novoj sezoni. Novo pojačanje dodatno će ojačati konkurenciju u veznom redu kluba te će se svi igrači morati dobro potruditi kako bi izborili mjesto u prvih 11.
Ono što još valja istaknuti je da se bliži još jedan Memorijalni turnir kojeg već tradicionalno ljeti organizira NK Torpedo. Memorijalni turnir se više neće održavati pod nazivom “Juroš – Grbeša”, već će to od ove godine biti turnir u spomen svim bivšim igračima i članovima kluba koji nažalost više nisu s nama. Utakmice će se odigrati 4. , 5. i 6.kolovoza.