/Mario Amidžić okupio momčad i krenuo s pripremama DOMAGOJ JAGETIĆ STIGAO KAO VELIKO POJAČANJE
radnički mece

Mario Amidžić okupio momčad i krenuo s pripremama DOMAGOJ JAGETIĆ STIGAO KAO VELIKO POJAČANJE

Nogometaši Radničkog krenuli su jučer s pripremama za proljetni nastavak Međužupanijske lige Slavonije i Baranje. Nakon što su odradili sjajan posao u jesenskom dijelu, bili vrlo blizu odmora na samom vrhu prvenstvene ljestvice ambicije su porasle. Ako u ljeto nisu bili sigurni koliko vrijede u višem rangu, sada su svjesni i glasno poručuju da ih zanima jedna od pozicija koja će voditi u novu 3. HNL Istok.

– Krenuli smo s pripremama unatoč snijegu i lošim uvjetima, odradili smo prozivku i prvi trening. Došli su nam Domagoj Jagetić i Ivan Šćurla, to su dva sigurna pojačanja, hoće još nešto biti vidjet ćemo do kraja prijelaznog roka. Ono što će nam se sigurno dogoditi je priključivanje Denisa Kuzevskog i Josip Šmidt nakon što se oporave, s nestrpljenjem ih čekamo, to su nam vrlo značajni igrači. Ambicija? Pa što ćemo skrivati, pokušat ćemo izboriti plasman u 3. HNL ako ikako bude moguće – rekao je nakon treninga Mario Amidžić kojem iz jesenskog kadra nitko nije napustio momčad.

Fešk, juniori Osijeka, Krpan Babić, Olimpija i Grafičar Vodovod su dogovorene pripremne utakmice, dok će generalka pred prvenstvo biti službena utakmica, igrat će se Baranjski kup a protivnik još uvijek nije ždrijeban.

Klupski ekonom Ivan Beker prije početka treninga igračima je podijelio novu opremu, što je jedan mali ali značajan pokazatelj da se u Mecama stvara jedna vrlo lijepa nogometna priča. Ambiciozni predsjednik Davor Marušić radi na svim poljima, klub izgleda sve ozbiljnije, a u neslužbenom razgovoru spomenuo je i izgradnju tribine koja će vrlo vjerojatno biti i uvjet da bi Radnički sljedeće sezone igrao 3. HNL. Marušić i Amidžić su se pokazali kao dobitna kombinacija, sve planove su do sada uspješno odradili, iz 1. ŽNL stigli u MŽNL, pa nema razloga da i ne nastave u istom ritmu.

Podijeli
  •  
  •  
  •