Marinko Marić novi je predsjednik Dinama iz Vidovaca

Međužupanijski ligaš iz Vidovaca i Dervišage je dobio novog čelnog čovjeka, a riječ je o dugogodišnjem članu vodstva kluba Marinku Mariću.

Oglas

Marinko Marić dugi niz godina je član klupskog Izvršnog odbora, jedan od pokretača mnogih klupskih akcija, a nakon odlaska Jurice Jakovića s mjesta predsjednika u proteklom je periodu bi i vršitelj dužnosti predsjednika.

Oglas

Dinamo je dugi niz godina pravi primjer ostalim klubovima kada je u pitanju organizacija i ulaganje u infrastrukturu, u Vidovcima je napravljen pravi mali kamp u kojem redovito trenira veliki broj djece, s dvije kategorije Vidovčani se natječu i u Kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje što dovoljno govori o kvalitetnom radu. Nažalost onaj loš dio koji je upropastio puno truda i rada i to u više navrata su poplave koje su napravile puno štete kako na terenima tako i na klupskoj zgradi, no vrijedna ekipa je svaki put iznova stvorila izvrsne uvjete na stadionu. Novi izvršni odbor kojim predsjeda Marinko Marić čine Miličević Drago, Soldo Mario, Soldo Borislav, Lovaković Mario, Matoš Krešimir, Kormanjec Krunoslav, Martić Dario, Širić Josip, Leko Marko Pijević Ante, Čabraja Ivica i Dumančić Marko.