/Marin Prevolšek potopio Brezik! LIGA NS NAŠICE
poganovci

Marin Prevolšek potopio Brezik! LIGA NS NAŠICE

Nakon 17. kola Lige NS Našice Vihor i Omladinac dijele drugo mjesto s jednakim brojem bodova. Pobjedničke ekipe ovog kola su Zagorac, Vihor, Poganovci i Martin te su odigrana dva izjednačena susreta.

U dvoboju između Zagorca i Brezika, domaći su potopili goste rezultatom 12:1. Kod domaćih najefikasniji je bio Marin Prevolšek sa šest pogodaka, dva gola zabio je Stošić, a po jedan gol zabili su Pajtl, Makaj, Ilišin i Žnidarec, a kod gostiju jedini gol zabio je Mlakoč koji je bilo samo devet u zapisniku.

Utakmica između Vihora i Omladinca završila je rezultatom 4:3. Kod domaćih dva gola zabio je odlični Čiš, a po jedan pogodak postigli su Šmehil i Dervić, dok je kod gostiju Mihić bio najbolji i pogodio sva tri gola.

Susret između Poganovaca i Lađarske završio je rezultatom 4:0. Kod Poganovaca najefikasniji je bio Stanivuković sa tri gola, a jedan pogodak zabio je Vidaković.

Selna je izgubila visokom razlikom od Martina rezultatom 1:8. Kod gostiju najbolji je bio Marko Hajmiler sa tri gola, uz njega su bili i odlični Luka Hajmiler i Breskovac sa dva gola, a jedan gol zabio je Pleša, dok je kod domaćih jednini gol zabio Čiček.

Dvoboj između Dinama i Luga završio je izjednačenim rezultatom 2:2. Za domaće golove su postigli Liović i Bunjevac, a za goste su bili precizni Antolović i Ploher.

U utakmici između Vuke i Mladosti konačni rezultat je 3:3. Kod domaće svoje pogotke postigli su Prišć, Vrabel i Meherek, dok se kod gostiju sa dva pogotka izdvaja Pleša, a s jednim Špiranec.

U sljedećem 18. kolu odigrat će se derbiji između Omladinca i Zagorca te Mladosti i Dinama, a u ostalim utakmicama susrest će se sljedeće ekipe Brezik i Vuka, Lug i Seona, Martin i Poganovci te Lađarska i Vihor.

17. ns na

Podijeli
  •  
  •  
  •