Marin Pilj: Sve misli okrenute prema Rijeci

Veznjak Bijelo-plavih vjeruje kako će Osijek do kraja ove sezone opravdati očekivanja i ispuniti svoje ambicije.

Još je desetak dana ostalo do planiranog nastavka nogometne sezone u Hrvatskoj. Momčad Osijeka priprema se za sve predstojeće izazove, a na treninzima se vidi velika želja svih igrača nakon što ih je duža stanka naprasno odvojila od zelenog terena.

Baš je tako, osjeti se ta pozitivna energija. Svi smo željni utakmica i natjecanja i veselimo se tom trenutku kada ćemo ponovno zaigrati. Start je, s obzirom na situaciju oko jenjavanja pandemije, sve bliže i sada se sasvim fokusiramo na polufinale Kupa i ogled s Rijekom koji nas očekuje 31. svibnja, rekao je veznjak našeg prvoligaša Marin Pilj.

Pobjeđivati u kontinuitetu

Ni on, kao ni njegovu suigrači, nije zadovoljan ostvarenim u dosadašnjem dijelu ove natjecateljske godine i svakako želi bolji, konkretniji učinak.

Trenutno peto mjesto u HNL-u sigurno nije ono što smo priželjkivali. Moramo to popraviti i ozbiljno se potruditi da u preostalim utakmicama do kraja prvenstva budemo što uspješniji i ostvarimo bolji plasman. Mislim da se ponovno možemo vratiti čak i u borbu za drugo mjesto ili barem dosegnuti treću poziciju što sigurno nije nedostižno. Jasno je da ćemo morati naporno i kvalitetno raditi da bismo u tomu uspjeli. Trebat će nam pobjede u kontinuitetu, a imamo momčad koja je u stanju ispuniti ambicije. Što se tiče Kupa, bit će teško na Rujevici, tamo nikome i nikada nije bilo lako. No, vjerujemo u sebe i prolaz u finale. Svakako ćemo ići na pobjedu i nadam se da ćemo se mi, a ne oni veseliti nakon te utakmice.

Izvor nkosijek