Marin Pilj: Sve misli okrenute prema Rijeci

Veznjak Bijelo-plavih vjeruje kako će Osijek do kraja ove sezone opravdati očekivanja i ispuniti svoje ambicije.

Oglas

Još je desetak dana ostalo do planiranog nastavka nogometne sezone u Hrvatskoj. Momčad Osijeka priprema se za sve predstojeće izazove, a na treninzima se vidi velika želja svih igrača nakon što ih je duža stanka naprasno odvojila od zelenog terena.

Oglas

Baš je tako, osjeti se ta pozitivna energija. Svi smo željni utakmica i natjecanja i veselimo se tom trenutku kada ćemo ponovno zaigrati. Start je, s obzirom na situaciju oko jenjavanja pandemije, sve bliže i sada se sasvim fokusiramo na polufinale Kupa i ogled s Rijekom koji nas očekuje 31. svibnja, rekao je veznjak našeg prvoligaša Marin Pilj.

Oglas

Pobjeđivati u kontinuitetu

Ni on, kao ni njegovu suigrači, nije zadovoljan ostvarenim u dosadašnjem dijelu ove natjecateljske godine i svakako želi bolji, konkretniji učinak.

Trenutno peto mjesto u HNL-u sigurno nije ono što smo priželjkivali. Moramo to popraviti i ozbiljno se potruditi da u preostalim utakmicama do kraja prvenstva budemo što uspješniji i ostvarimo bolji plasman. Mislim da se ponovno možemo vratiti čak i u borbu za drugo mjesto ili barem dosegnuti treću poziciju što sigurno nije nedostižno. Jasno je da ćemo morati naporno i kvalitetno raditi da bismo u tomu uspjeli. Trebat će nam pobjede u kontinuitetu, a imamo momčad koja je u stanju ispuniti ambicije. Što se tiče Kupa, bit će teško na Rujevici, tamo nikome i nikada nije bilo lako. No, vjerujemo u sebe i prolaz u finale. Svakako ćemo ići na pobjedu i nadam se da ćemo se mi, a ne oni veseliti nakon te utakmice.

Izvor nkosijek