/Marin Jelinić ostaje vjeran Nexeu PONUDA JE BILO NO JELA IPAK OSTAJE U NAŠICAMA
marin jelinić nexe

Marin Jelinić ostaje vjeran Nexeu PONUDA JE BILO NO JELA IPAK OSTAJE U NAŠICAMA

Sretni smo što možemo objaviti da je produžetak ugovora potpisao i dobro nam znani Marin Jelinić – Jela koji igra na poziciji lijevog krila. Marin je rođen 1996. godine i dolazi iz Metkovića. Svoju rukometnu karijeru započeo je u rodnom gradu prije 16 godina. Nakon toga 2015. godine prelazi u Kaštela te poslije 2 odigrane sezone 2017. godine dolazi u Nexe.

Povodom potpisivanja porazgovarali smo s Marinom koji nam je otkrio planove za budućnost, životu u Našicama i o atmosferi u ekipi. “Imao sam nekoliko ponuda od inozemnih klubova, ali ipak sam odlučio nastaviti igrati za rukometni klub Nexe te i dalje ostati u Našicama. Ja sam inače porijeklom iz Metkovića koji slovi kao grad rukometa, a ista stvar je i s Našicama – uživam svaku utakmicu na domaćem terenu i to ponajviše zbog navijača koji nas uvijek svesrdno bodre na putu do pobjede. Otkako sam 2017. potpisao za RK Nexe ne idem tako često za Metković, svega 2,3 puta godišnje. Također sam izuzetno zadovoljan s upravom kluba i ljudima oko njega, stvarno se vidi da se jako trude i da žive za rukomet.

Osvrnuo bih se i na moju ekipu, naime, to su dečki koji obožavaju ovu igru tako da je atmosfera u momčadi odlična, mada smo u prvi dio sezone krenuli nešto lošije nego one prethodne. Izgubili smo kvalifikacijsku utakmicu EHF kupa protiv Benfice, ali siguran sam da ćemo to nadoknaditi u ovom drugom dijelu i to već u idućoj utakmici SEHA Gazprom lige protiv makedonskog rukometnog kluba Eurofarm Rabotnik tako da će sve sjesti na svoje mjesto.” – rekao je Marin i na kraju otkriva da mu je spavanje najdraži hobi.

Izvor Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.