/Marin Čilić neće igrati Davis cup PRVI HRVATSKI REKET SANIRA OZLJEDU KOLJENA
marin čilić

Marin Čilić neće igrati Davis cup PRVI HRVATSKI REKET SANIRA OZLJEDU KOLJENA

Prvi hrvatski reket, Marin Čilić na svom je facebook profilu objavio vijest da neće ove godine voditi Hrvatsku do obrane naslova pobjednika Davis cupa. Marinovu objavu prenosimo u cijelosti:

Zadnja godina i pol su za mene doista bile pravi izazov, i fizički i mentalni. Iako sam svakodnevno provodio puno vremena kako bi tijelo održavao zdravim i prevenirao ozljede, ponavljajuća ozljeda koljena koja me muči još od juniorskih dana mi je zadavala sve više i više problema. Liječnički tim mi je sredinom godine savjetovao da je najbolje za mene podvrgnuti se operaciji koljena kako bi ozbiljnije riješio problem. Međutim, ustrajnost s moje strane se očito isplatila jer sam se upravo vratio s pregleda koji je pokazao da je koljeno u puno boljem stanju nego sredinom godine i operacija u ovom trenutku neće biti potrebna💪🏼💪🏼. Bez obzira na te dobre vijesti, svejedno ću se morati podvrgnuti jednom ili više manjih zahvata na koljenu koji će me odvojiti od terena sljedećih nekoliko tjedana što znači da neću moći nastupiti na Davis cupu ove godine 🙁 Jako sam se veselio biti opet dio tima i atmosfere u kojoj smo lani podigli pobjednički pehar. Bez obzira na ovu tešku odluku s moje strane, sigurno ću biti najvjerniji navijač naše reprezentacije za koju vjerujem da će nas opet učiniti ponosnima 🇭🇷

Svima vama želim zahvaliti na podršci, posebno kroz ovakve, teške trenutke u mojoj karijeri. Dat ću sve od sebe da zdraviji, motiviraniji i spremniji nego ikad uđem u sezonu 2020.

Podijeli
  •  
  •  
  •