/Marin Božičević iz RK Đakovo na okupljanju mlađekadetske reprezentacije NAKON ODRAĐENIH UVODNIH TRENINGA KADETI PUTUJU NA TURNIR U FRANCUSKU
marin božičević fb

Marin Božičević iz RK Đakovo na okupljanju mlađekadetske reprezentacije NAKON ODRAĐENIH UVODNIH TRENINGA KADETI PUTUJU NA TURNIR U FRANCUSKU

U sklopu nacionalnog tjedna reprezentacija okupit će se muška mlađe kadetska reprezentacija kojoj će ovo biti drugu službeno okupljanje nakon Kampa HRS-a u Zadru. Reprezentacija se okuplja 22. listopada u Zagrebu odakle kreću prema Ivanić-Gradu gdje će odrađivati dvodnevne pripreme. Nakon toga 24. listopada putuju u francuski Villeneuve-d’Ascq na turnir. Na turniru u Francuskoj snage će odmjeriti s vršnjacima iz Švicarske (25.10.), Islanda (26.10.) i Francuske (27.10.). Okupljanje traje do 28. listopada nakon čega se igrači stavljaju na dispoziciju klubovima.

Izbornik Nino Marković na ovu je akciju pozvao sljedeće igrače:

1.Dominik Kuzmanović – MRK Dugo Selo
2. Zlatko Raužan – MRK Dugo Selo
3. Patrik Hršak – MRK Dugo Selo
4. Fabijan Grubišić – MRK Dugo Selo
5. Matej Mandić – RK Izviđač Ljubuški
6. Ivan Barbić – RK Senj
7. Mislav Obradović – RK Bjelovar
8. Marin Božičević – RK Đakovo
9. Andrija Pervan – RK Balić&Metličić
10. Marin Lisac – RK Dubrava
11. Adam Šalić – RK PPD Zagreb
12. Jakov Neralić – RK PPD Zagreb
13. Luka Leskovec – RK PPD Zagreb
14. Matej Svržnjak – RK PPD Zagreb
15. Ivan Tintor – RK PPD Zagreb
16. Mislav Trninić – RK PPD Zagreb

Stručni stožer uz izbornika Ninu Markovića čine trener Matej Mišković, trener vratara Ivan Dragić, fizioterapeut Goran Krušelj i tehniko Tomica Mađerčić.

Foto FB Marin Božičević

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.