/Marijo Tot preuzeo kineski Zheijang Yiteng MARIJO JE INAČE ROĐENI ŽUPANJAC ODAKLE SE I OTISNUO U IGRAČKI I TRENERSKI NOGOMETNI SVIJET
marijo tot wiki

Marijo Tot preuzeo kineski Zheijang Yiteng MARIJO JE INAČE ROĐENI ŽUPANJAC ODAKLE SE I OTISNUO U IGRAČKI I TRENERSKI NOGOMETNI SVIJET

Marijo Tot preuzeo kineski Zheijang Yiteng.

Rođeni Županjac Marijo Tot se nakon neugodne epizode u istarskom prvoligašu otisnuo ponovo u Kinu gdje je preuzeo vođenje kineskog drugoligaša Zhejiang Yitenga. Tot je već imao iskustva u kineskom nogometu jer je vodio klubove Harbin Yiteng i Changchun Yatai.

Mladi i samozatajni stručnjak već je skupio podosta klubova u svom trenerskom životopisu. Naime bio je trener Brotnja, Drinovaca, Hrvatske ženske reprezentacije, Rijeke (pomoćni), Dinama, Lokomotive, Kedaha, Istre te navedenih kineskih klubova.

Foto Wikipedija

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.