Marijan Kustić posjetio futsal reprezentativce uoči odlaska na Euro

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, posjetio je u Velikoj Gorici futsalsku reprezentaciju uoči odlaska na Europsko prvenstvo u Nizozemskoj.

Oglas

Prvi čovjek HNS-a ohrabrio je izbornika, Marinka Mavrovića, i hrvatske reprezentativce, ali i cjelokupnu delegaciju pred nastup na Euru, poželjevši im dobre igre i rezultate.

Oglas

“Uoči nastupa na Europskom prvenstvu želim vam puno sreće, uvjeren sam da ćete svojim trudom i zalaganjem opravdati naše povjerenje i nositi boje svoje zemlje onako kako to i dolikuje hrvatskim reprezentativcima. Želim da znate da je rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza uz vas, imate našu punu podršku, nadam se da ćemo se zajedno radovati vašim uspjesima u Nizozemskoj i da ćemo vam se pridružiti u nokaut fazi natjecanja”, poručio je Marijan Kustić.

Oglas

Hrvatska futsalska reprezentacija je jutros otputovala za Amsterdam, gdje je očekuju prve dvije utakmice u skupini, protiv Poljske (21. siječnja) i Rusije (25. siječnja). Treću utakmicu Hrvatska igra u Groningenu protiv Slovačke (29. siječnja).

Izvor HNS