Maria Kunštek i Barabara Živković ostaju u Osijeku do 2025. godine

Iako je sezona za osječke nogometašice već sada neuspješna, svaka bez naslova prvaka Hrvatske je takva za najuspješniji slavonski sportski kolektiv, ipak ne nedostaje i lijepih vijesti iz Ženskog nogometnog kluba Osijek.

Oglas

Klub se na službenoj stranici pohvalio produženjem ugovora s dvije mlade i vrlo talentirane Hrvatske nogometne reprezentativke, Mariom Kunštek i Barbarom Živković. Obje su stavile autogram na ugovor koji traje do 2025. godine.

Oglas

Oglas

“Osijek je moj grad, ovdje se školujem i vidim u budućnosti. Zaista sam sretna što sam kao mlada igračica dobila priliku prve seniorske minute igrati u Osijeku. I grad i klub su mi pri srcu i vjerujem kako ću opravdati povjerenje koje sam dobila te da ću svojim igrama doprinijeti budućim uspjesima kluba”, poručila je 17-godišnja Barbara koja je u Osijek stigla 2017. godine iz NK Sloga Jaruge, a već je standardna mlada reprezentativka.

„Ovo je za mene prijelomni trenutak u karijeri i mogu reći da sam iznimno sretna potpisom novog ugovora. Osijek je klub koji prati moje ambicije. I dok god sam ovdje davati ću najbolje od sebe u svakoj nadolazećoj utakmici. Ove godine nam je izmaklo prvenstvo, ali već narednu sezonu sa svojim suigračicama želim vratiti trofej prvaka u Osijek!, poručila je Kunštek koja je na svoj nogometni put zakoračila u NAŠK-u.