/Mandžo i Vida poželjeli Pjaci što brži oporavak NOVA TEŠKA OZLJEDA MARKA PJACE
mandžukić pjaca

Mandžo i Vida poželjeli Pjaci što brži oporavak NOVA TEŠKA OZLJEDA MARKA PJACE

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca doživio je prilično tešku ozljedu koljena na treningu Fiorentine, pred njim je nova operacija i novi težak oporavak kakav je prošao prije dvije godine kada je stradao u dresu Vatrenih na gostovanju u Estoniji.

Hrvatska nogometna reprezentacija je jedna velika obitelj, već su puno puta pokazali da ih veže istinsko prijateljstvo a to pokazuju i sada kada je Marko doživio tešku ozljedu. Sigurno su se gotovo svi privatno čuli s njim, a neki su svoju privrženost i prijateljstvo pokazali i javno, putem društvenih mreža. Iako je sada već bivši vatreni, on to nikada neće prestati biti, Mario Mandžukić je s Pjacom dijelio i klupsku svlačionicu, a posvetio mu je ove riječi:

“Ti najbolje znaš koliko je strpljenja i rada potrebno za povratak nakon teže ozljede, isto tako već znaš da imaš to u sebi. Sretno s operacijom i oporavkom, uz tebe sam”

Oglasio se i drugi Slavonac, Domagoj Vida..

“Ozljede su najteži dio našeg posla i zato mi je izuzetno žao zbog ozljede koljena, ali najjači smo kad je najteže. Marko, svi smo uz tebe, radujem se danu kada ćemo ponovno ići jedan na drugoga na treningu Hrvatske. Sretno.”

mandžukić pjaca

Podijeli
  •  
  •  
  •