Mandžo još jednom pokazao ogromno srce!

Kad su Slavoniju poharale poplave nije čekao ni časka, natovario je kombije humanitarnom pomoći i pomogao onima kojima je najpotrebnije. Kad god u Marsoniji “zapne” stigne donacija Mandžine opreme, kad je korona kriza ne treba se pitati hoće li nego – gdje će!

I te kako dobro ga svi pamtimo po onom ogromnom srcu koje ga je na terenu uvijek guralo do krajnjih granica. Nakon dvije pobjede u produžecima, nakon što ga je nekoliko minuta ranije Jordan Pickford “polomio” on je našao snage i mirnoće odvesti Hrvatsku u finale Svjetskog prvenstva, tamo je kad su već sve lađe potonule pokazao da za njegovo srce nema odmora pa je luđački istrčao i postigao gol Francuzima, nažalost nedovoljan za išta više od časnog poraza. Ali iz korona krize Mandžo ponovno izlazi kao veliki pobjednik

U ime učenika i nastavnika Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci i svoje osobno ime, od srca se zahvaljujem Mario Mandžukić na velikodušnoj donaciji! Donacija našeg vatrenog Slavonca, Super Maria, omogućiti će daljnju proizvodnju vizira za heroje- zdravstvene djelatnike u bolnicama diljem Hrvatske! Tehnička škola nastavlja proizvodnu u tri smjene uz veliki vjetar u leđa našeg Mandže!! HVALA !!

Riječi su ovo koje je objavio ravnatelj TŠ Ruđera Boškovića iz Vinkovaca Mate Vukušića na svom Facebook profilu, nekakav daljnji komentar je suvišan, samo možemo dodati – Bravo Mandžo!

Foto: HNS