Malonogometni turnir u Gundincima s primamljivim nagradama

Nogometni klub Gundinci će svojim igračima, simpatizerima, svim zainteresiranim prokušanim malonogometašima, ali i vjernoj publici priuštiti još jedan zanimljiv sportski događaj. Sezonu su nogometaši Gundinaca okončali uvjerljivom gostujućom pobjedom u Tomici što je u konačnici donijelo plasman u ugodnoj sredini ljestvice no na kraju malo daleko od gornjeg doma koji bi donio i ostanak u spojenoj Prvoj ŽNL.

Oglas

U Gundincima se za razliku od velike većina klubova osim seniora puno pažnje posvećuje i radu s mladima pa će tako osim seniora na turniru imati priliku zaigrati i oni koji bi u budućnosti trebali nositi svoj klub i promovirati sport i svoj dres. Lijepe novčane nagrade, dobar termin pod reflektorima u večernjim satima, nagrade za gledatelje (tombola), kvalitetna eno gastro ponuda garantira da nećete požaliti zbog prijave i dolaska na turnir u Gundince.

Oglas

Javite se Mladenu ili Marijanu na brojeve telefona koje možete pročitati na plakatu, dođite, zaigrajte, zabavite se i nešto zaradite – prijave su do 21.lipnja kada će se održati i izvlačenje od 20 sati.

Oglas