Majstorović: Njihov je vratar sve obranio

Stoper Osijeka nije mogao vjerovati da od brojnih udaraca i šansi domaćin nije uspio postići barem još jedan gol.

Oglas

Ante Majstorović dobio je prije utakmice nagradu i priznanje Kohorte za najboljeg igrača sezone, no nakon susreta je bio posve neutješan.

Oglas

Nažalost, dogodio nam se taj nesretni poraz. Mislim da se niti jednom igraču nema što zamjeriti jer smo dali sve od sebe. Ne znam što reći, njihov je vratar obranio sve, i moguće i nemoguće, lopta jednostavno nije htjela još jednom u gol. S druge strane primili smo dva pogotka praktički iz jednog udarca, jednostavno sam bez riječi u ovakvom raspletu, izjavio je Majstorović.

Oglas

Trudili se, pokušavali, ali nije išlo

Igralo se, prema očekivanjima, obostrano napadački i otvoreno, a posebno u drugom poluvremenu redale su se i vrlo izgledne prigode, posebice pred vratima sjajnog Grbića.

Znali smo da će prštati na sve strane u posljednjih pola sata utakmice u slučaju neriješenog rezultata, to se i dogodilo. Bilo je puno prilika, udaraca, ali smo samo jednom uspjeli zabiti. Trudili smo se, pokušavali, navijači su nam pomagali odličnim navijanjem izvan stadiona, ali nije išlo. Vjerujem da će iduće sezone biti bolje. Nevjerojatno mi je da smo četvrti na kraju, a uvjeren sam da smo kvalitetom vrijedni drugog mjesta i da smo ga trebali osvojiti. No, to je nogomet, moramo se nadati boljem.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.

Izvor nkosijek

Foto Slobodan Kadić