Mačak okupio Podcrkavlje i krenuo s radom

Momčad Podcrkavlja je startala s pripremnim periodom, a vrijedni trener Mladen Ivanković Mačak je tijekom proteklog tjedna već odradio uvodne treninge kao i prvu pripremnu utakmicu. Radi se kombinirano u dvorani i vani koliko to vremenski uvjeti dozvoljavaju, a simpatizere će sigurno obradovati povratnici u klub koji će zacijelo dodatno osnažiti konkurenciju.

Radi se o tri dobra i provjerena igrača koji su već su igrali za NK Podcrkavlje. Nakon odigrane polusezone u NK Zdenac, vratio se Gabrijel Tomljenović i bit će veliko pojačanje na svim pozicijama vezanim uz lijevu aut liniju, što mu je inače forte u njegovoj igri. Nakon nekog vremena provedenog na radu u Njemačkoj, gdje je ujedno i nastupao za jednog njemačkog niželigaša, vratio se i polivalentni Luka Janković.
Isto tako nakon jedne polusezone s rada iz dijaspore se vratio Robert Kuruc, ljubimac svlačionice i čitavog kluba kojega će ga trener dobro iskoristiti na pozicijama u napadu.
Mačkove trupe su odigrale i prvi pripremni susret protiv Slobodnice koji je pripao Zelenima, a jedini strijelac za Podcrkavlje je bio Matej Plivelić.