Lukač gostuje u Čačincima, Suhopolje u Rezovac – Premijer liga VPŽ

U Premijer ligi VPŽ polako se oformljuje tablica gdje ekipe već lagano zauzimaju svoj ‘Pole position’.

Oglas

U subotu ćemo gledati samo jedan susret, a to je onaj između prvoplasiranog Bratstva i Sokola iz Milanovca koji je u posljednja 2 susreta upisao 2 poraza.

Oglas

U nedjelju će pak na teren izaći ostatak Premijerligaškog društva. Mladost koja još uvijek ne zna za poraz imat će pravi test protiv ozbiljnog protivnika – HNK Lukač 05. Mikleuš koji nakon pobjede u prvom kolu nije upisao 3 boda ići će u goste u Crnac koji će brže bolje htjeti isprati gorak okus nakon potopa u Suhopolju. Spomenuto Suhopolje će ići na gostovanju u Rezovac koji ove sezone dosta oscilira, od odličnih partija do bezidejnih pokušaja.

Oglas

Stopostotni Dinamo Kapela Dvor ugostit će na domaćem terenu ekipu Borove koja je u prošlom kolu došla do prve pobjede u ovoj sezoni. Slavonija Sladojevci i Dinamo Četekovac bit će dvoboj dvije ekipe koje su do sada upisale jednu pobjedu, a sve ostali susreti završili su porazom. Posljednja utakmica kola bit će između posljednje ekipe Zrinskog iz Nove Bukovice i Voćina koji oscilira, ali definitivno ima kvalitetu za bolju poziciju.