Luka Modrić u Kinu za 3000 eura

Nošeni i potpisani dresovi hrvatskih nogometnih reprezentativaca s nedavnih utakmica protiv Turske i Portugala prodani su za skoro trideset tisuća eura (29.361) na online aukciji organiziranoj za Zakladu Vatreno srce.

Oglas

Naime, nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska – Mađarska) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, Vatreni su isti primjer slijedili i tijekom nedavnih utakmica protiv Turske i Portugala.

Oglas

Svi hrvatski reprezentativci koji su bili u zapisniku utakmica protiv Turske i Portugala, dali su svoje dresove za spomenutu aukciju, a njihova početna cijena bila je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu. Najvišu cijenu dostigli su dresovi Luke Modrića i Matea Kovačića u utakmici s Portugalom, Modrićev u iznosu od 2.900, a Kovačićev od 2.625 eura. Oba su prodana u Kinu. Na aukciji su sudjelovali kolekcionari dresova iz 27 zemalja.

Oglas

Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Izvor HNS