Luka Branšteter u novoj sezoni u Slaven Belupu

Mladi 19-godišnji napadač iz Županje u novoj će sezoni igrati u Koprivnici pod trenerskom palicom Zorana Zekića. Luka Branšteter je svoj nesporni talent potvrdio u drugoj momčadi Osijeka, a protekli period karijere kalio se u slovenskom Aluminiju, da bi danas i službeno stigao u Koprivnicu na jednogodišnju posudbu.

Oglas

Luka je svoj igrači put započeo u Graničaru, pa 2017. godine preko Cibalije stigao u Gradski vrt, a sada će prvoligaško iskustvo u seniorskom nogometu tražiti u dresu Slaven Belupa. Nije to i posljednje pojačanje iz Slavonije za Zekića, iako stvar nije još gotova pa nećemo izlaziti s imenom, vrlo je moguće da će jedna od prvih zvijezda 3. HNL istok isto tako u Koprivnicu.

Oglas

– Sretan sam što sam dobio priliku za igrati u Slaven Belupu. Drago mi je da sam došao u ovako zdravu sredinu i u svlačionicu koja ima odličan spoj mladosti i iskustva. Nadam se da ću se što prije adaptirati na momčad i na trenerove zahtjeve te da ću dosta toga naučiti u ovih godinu dana posudbe. Očekujem da momčad ima jednu dobru sezonu a što se mene osobno tiče nadam se da neću imati ozljeda i da ću pomoći Slaven Belupu svojim igrama i golovima – rekao je Branšteter.

Oglas

Zekić je svoj kadar osvježio i Markom Mantinagom koji se nakon putešestvija po Sloveniji i Makedoniji vraća u svoju rodnu Koprivnicu i pojačat će konkurenciju u defanzivi, a potpisao je dvogodišnji ugovor. Bit će zanimljivo pratiti Slaven u novoj sezoni, Zekić je krenuo zanimljivim putem, pokušava pronaći manje afirmirane a potentne igrače i to je zapravo priča kojom bi Slaven mogao i te kako profitirati ako se pokaže da Zeka im nos za nanjušiti prave igrače koji među ovima svakako ima.