Luka Agatić je novi igrač Klas Čepina

Nogometni klub Klas Čepin je počeo s predstavljanjem svojih pojačanja, a prilično dugačak niz je otvorio senzacionalni transfer nakon kojega će zlatni dres boje klasa obući Luka Agatić. To dovoljno govori o ambicijama kluba koji radi sjajne stvari na promociji pa je tako grafički izgled, ali i sadržaj FB stranice na prvoligaškoj razini o čemu se najbolje uvjerite sami – FB Klas Čepin.

Oglas

Nakon Luke zaredale su promocije povratnika Luke Krstanovića i Josipa Mešića (Olimpija), Lovre Lutonskoga (Čepin), zatim također nekadašnjeg igrača Klasa Davora Đanića (Slavonija), Brune Stupara (Čepin) te kao šlag na tortu Ivan Krstanović, ali ipak nije onaj koji ganja prvog topnika svih vremena Davora Vugrinca već onaj koji pristiže iz Erduta.

Oglas

Klas Čepin je zasigurno voditi kolo u svome društvu i biti jedan od izglednih kandidata za najviše pozicije što je argumentirano ovim zvučnim pojačanjima čemu prema svemu sudeći još nije kraj jer će definitivno nakon ovakve pozivnice još zainteresiranih ptica sletjeti u novo ili staro jato. Zapratite stranicu i pratite nove vijesti kao i početak priprema, odigravanje prijateljski utakmica i na koncu ono najbitnije onih za bodove.