Lug lako protiv Lađanske, Vuka i Poganovci remizirali - SPORTALO

Lug lako protiv Lađanske, Vuka i Poganovci remizirali

FOTO: FB STRANICA NK MARTIN

Proteklog vikenda odigrano je 17. kolo Nogometnog središta Našice u kojem su svi domaćini ostvarili pobjede osim u susretu Vuke i Poganovaca gdje je završilo neodlučeno.

Brezik je na svom terenu slavio protiv Dinama rezultatom 3-2. Sve zanimljive situacije i postignuti golovi mogli su se vidjeti u prvom dijelu. Luka Batrac, Tomislav – Denis Susjenka i Ivan Pelin postigli su pogotke za domaće, dok su Vlatko Prigl i Domagoj Kovačević gostujući strijelci. Lug je rutinski svladao Lađansku na svom terenu rezultatom 4-0. Tri pogotka postigao je Valentin Ploher, a jedan Saša Šorman. Martin je svladao Polet rezultatom 4-2. Dva pogotka postigao je Ivan Vujkov, a po jedan Mario Cvjetković i Marko Hajmiler, a Mirko Pritišanac postigao je oba pogotka za goste. Zdravko Jugović predvodio je Kapelnu u pobjedi nad Mladosti, konačan rezultat bio je 4-2.

Kućanci i Sveti Đurađ odigrali su jednu zanimljivu utakmicu u kojoj su na kraju slavili Kućanci minimalnim rezultatom od 2-1. Ivan Hettich i Bojan Fridl postigli su pogotke za domaću momčad, dok je jedini pogodak za goste postigao Josip Volarić u 63. minuti susreta. Vuka i Poganovci su jedini remizirali u ovom kolu. Odigrali su utakmicu sa šest pogodaka, po tri pogotka sa svake strane nam govore da je to bila utakmica nadigravanja dvije podjednake momčadi u kojoj je podjela bodova najrealniji ishod. Vuku je predvodio Dino Vrabel sa dva postignuta pogotka, dok je još jedan dodao Zoran Hečimović, a gostujući pogotci su djela Tina Mrčele, Igora Vukadinovića i Ivana Apatia.

 

Odgovori

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.