“Ludnica” u izboru najbolje himne!

Hvala Vanja! Što drugo reći Vanji Kovaču koji je došao na ideju da biramo najbolju himnu sportskih klubova u Slavoniji i Baranji nakon što je nastala prava “ludnica” na našoj facebook stranici. Od ranog jutra deseci tisuća posjeta i glasova, ali i nekoliko fantastičnih “utakmica” u kojima svaki glas može biti presudan.

S obzirom na veliki broj komentara i pitanja koje imamo na stranici moramo još jednom istaknuti da se kao glasove ne računa komentare nego samo “klikove” na grb kluba, njih broji i u postotke pretvara Facebook. Naravno, komentari su poželjni, pozivajte svoje prijatelje da glasaju i pomozite svojoj omiljenoj himni! I naravno, poslušajte sve himne, ljudi koji su ih napisali i uglazbili zaslužuju da se čuju!

Napravit ćemo mali presjek rezultata u 19,30 sati svih dvoboja u pretkolima:

Croatia Bogdanovci – MNK Brod 50,1% – 49,9%

Najzanimljiviji dvoboj za sada, u više navrata prednost je selila s jedne na drugu stranu, ali su konstantno “na milimetar” udaljenosti! Već ova razlika u promilima dovoljno govori i poziva i neutralne da se uključe!

NK Bilje – NK Croatia Donja Obrijež  48% : 52%

Zanimljiv okršaj Bilja i Croatije. Bilje je krenulo uvjerljivim vodstvom većim od 15%, no onda se aktivirao i pakrački kraj i sada je prednost na strani požeško slavonskog predstavnika.

Mladost Draž  – Borac Drenovci  46% : 54%

Mladost je krenula furiozno, imala veliku prednost, no sada je situacija obratna, Borac ima velikih +8, ali još je jako puno do kraja ovog dvoboja

Dračice – Sloga Vrpolje  47% : 53%

Pomalo i iznenađujuće vodstvo Sloge s obzirom da su Dračice poznate po vojsci navijača, no ova razlika je dostižna iako ni u Vrpolju neće spavati i čekati preokret!

Dilj – Fešk  63% : 37%

Vinkovčani su krenuli žestoko, imaju veliku prednost u odnosu na Fešk, no “tekma” je aktivna tek 3 sata tako da društvo iz Feričanaca definitvino ima dovoljno vremena za povratak u igru!

Laslovo – Slavija 36% : 64%

Ovo je anketa koju smo posljednju objavili, u manje od 30 minuta zabilježeno je više od 500 glasova, a pleternički trećeligaš je krenuo žestoko i ima veliku prednost.

Dinamo Vidovci – Sloga Nova Gradiška 59% : 41%

I dvoboj Dinama i Sloge tek je krenuo, u prva dva sata Dinamo je stvorio veliku prednost, no Gradiška je osjetno veće mjesto i ako se aktivira daleko od toga da ne može okrenuti iako i u Vidovcima ne nedostaje članova i simpatizera kluba!

Kamen Vetovo – Mitnica  50,4% : 49,6%

Derbi pretkola igra se u Vetovu, Graševina, odnosno Kamen ima minimalnu prednost u odnosu na Mitnicu. Tko bude aktivniji u završnici taj će među 32 najbolja!

Jedinstvo – Amater  41% : 59%

Velika prednost za Brođane u dvoboju protiv Jedinstva. I ovdje je puno vremena do kraja, nije sve izgubljeno za Miholjčane!

ŽOK Baranja – NK Požega  30% : 70%

Najveće vodstvo imaju nogometaši Požege u dvoboju s najljepšim klubom u natjecanju. Ako će ispasti već u pretkolu Baranjke sigurno pobjeđuju po pitanju ljepote u ovom izboru!

Olimpija – Marsonia 33% : 67%

Olimpija ima zaista kvalitetnu himnu, no očekivano je Marsa u uvjerljivom vodstvu jer ipak ima čitavu armiju navijača koja je i “vlasnik” himne pa vrlo aktivno glasaju i na najboljem su putu prema pobjedi i ulasku među 32 najbolja!

Kešinci – Torpedo Kuševac 42% : 58%

Prilično velika prednost za “goste” iz Kuševca. U ovoj anketi mi smo napravili mali propust pa smo je postavili na tjedan umjesto na jedan dan, tako da će anketa završiti sutra ujutro u 9,00 sati i rezultati u tom trenutku će biti konačni!