Lucija Kuzminski i Fahrudin Melić najbolji sportaši Našica u 2022. godini

U petak je u našičkom Domu kulture održano proglašenje najboljih sportaša grada za proteklu 2022. godinu u organizaciji Sportske zajednice Grada Našica na kojem su za svoje uspjehe nagrađeni brojni sportaši.

Oglas

Pojedinačne nagrade otišle su u ruke članice ŽOK Našice Lucije Kuzminski i prvotimca RK NEXE Fahrudina Melića. Osim njima nagrade je gradonačelnik Krešimir Kašuma dodijelio najuspješnijem sportskom kolektivu, naravno, riječ je o Rukometnom klubu NEXE koji je imao spektakularnu godinu u kojoj je igrao finale domaćeg Kupa te se plasirao na final four SEHA lige i Europske lige. Za najuspješnijeg trenera u 2022. godini proglašen je Branko Tamše, dok je posebnu nagradu za izniman doprinos sportu dobio Zoran Krivošija, trener U-13 ekipe Rukometnog kluba NEXE.

Oglas

Tradicionalno, Sportska zajednica Grada Našice dodijelila je i trofej Pavu Jurina najperspektivnijim našičkim sportašima, a oni su otišli u ruke karatistice Mie Šimašek, tenisača Rafaela Grotića i Paule Smolčić, tekwondoistica Petre Nogić, Antonele Nađ i Ane Šimić, nogometaša Zoljana Marka Stilina, mladih rukometaša Borne Fruka i Stjepana Javorčeka, odbojkašica Ive Škorić i Sare Knežević te kickboxingaša Leonarda Paske, a njegovom klupskom kolegi Filipu Čičeku uručeno je posebno priznanje za iznimne rezultate na nacionalnoj i regionalnoj razini. Mladim sportašima nagrade je uručio Marko Sertić, izvršni dopredsjednik RK NEXE.