Lipovac s novim trenerom Slavkom Klemom krenuo u nove izazove

Prilično napeta i neizvjesna sezona je iza igrača Lipovca koji je na koncu ostvario zacrtani cilj i izborio ostanak u Drugoj ŽNL NS Vinkovci pa osokoljen novom prilikom za dokazivanje kreće puno ambicioznije i angažiranije u novi natjecateljski krug.

Oglas

NK Lipovac kreće u novu sezonu s ciljem biti stabilan drugoligaš i boraviti u sredini prvenstvene tablice. Došlo je do smjene na klupi pa je tako dosadašnjeg trenera Iliju Djedovića zamijenio Slavko Klem.

Oglas

Ovim putem se zahvaljujemo bivšem treneru Iliji Djedoviću na izborenom ostanku u ligi, a mi se okrećemo novoj sezoni u koju ulazimo znatno pojačani s nekoliko iskusnih igrača na čelu s Mateom Marić Blekićem koji je došao iz našičkog Naška i koji će predstavljati veliku opasnost za protivnike. Sa pripremama smo krenuli 24.srpnja i u planu je odigravanje 5 prijateljskih utakmica, a 10.kolovoza s juniorima Dilja slijedi prva provjera – izvijestio nas je predsjednik NK Lipovac legendarni Ivo Ćićo Marić Blekić.

Osim u ovom igračkom strukturiranju vrijedna uprava ne miruje niti u onom infrastrukturalnom pa je tako predstavljen projekt koji je već u tijeku realizacije. Riječ je o projektu Općine Nijemci na čelu s načelnikom Vjekoslavom Belajevićem sufinanciran od strane Europske unije. Nakon dugogodišnje inicijative predsjednike Čiće uspješno je počelo uređivanje nogometnog objekta (nova stolarija, stiropor, izolacija, fasada, pločice, bojanje greda i mnogo sitnijih radova). Tijekom prijelaznog roka klub su napustili Josip Markanović, Karlo Djedović, Ivan Nemet, Mario Rajković.
Oglas

Raspored prvenstvenih utakmica seniora Lipovca:

28.08. 1. kolo – NK “Šokadija” St. Mikanovci(D)
04.09. 2. kolo – NK “Lovor” Nijemci(G)
11.09. 3. kolo – ŠD “Croatia” N. Jankovci(D)
18.09. 4. kolo – NK “Borac” Retkovci(G)
25.09. 5. kolo – NK “Zrinski” Tordinci(D)
02.10. 6. kolo – NK “Mladost” Antin(G)
09.10. 7. kolo – NK “Sloga” N. Mikanovci(D)
16.10. 8. kolo – NK “Hajduk-Mirko” Mirkovci(D)
22.10. 9. kolo – NK “Vidor Matijević” S. Laze(G)
30.10. 10. kolo – NK “Marinci” Marinci(D)
06.11. 11. kolo – NK “Mladost” Privlaka(G)