Lipik se punom parom priprema za nadolazeću sezonu

Momčad Lipika krenula je prije desetak dana s pripremama za nadolazeću sezonu u Međužupanijskoj ligi Brod – Požega. Lipik je prošle sezone završio na odličnom petom mjestu, a doznali smo kako je i ove sezone cilj biti u vrhu tablice među prvih pet ekipa pa možda i koje mjesto više ako sve bude išlo po planu.

U razgovoru sa glavnim trenerom Mariom Milašinovićem doznali smo da se njegova momčad priprema punom parom za nadolazeću sezonu i da žele ponoviti prošlosezonski uspjeh da budu u vrhu tablice, a ako se rezultati poklope bili bi zadovoljni i s kojom stepenicom iznad prošlosezonskog petog mjesta.

Poručio nam je da imaju dva odlaska iz kluba, ali da su uglavnom ostali svi na okupu i da će uz još poneko najavljeno pojačanje krenuti optimistično u sezonu. Za sada su došla dva nova lica u svlačionicu, a to su Dominik Marjanović i Marko Crnojević. Uz njih su najavljena još neka pojačanja koje trener nije htio spominjati dok se ne priključe momčadi. Rekao nam je da je zadovoljan dosadašnjim odazivom na treninzima uz to da ima još par dečki koji su na moru, ali da će im se ubrzo i oni priključiti.

Prošli vikend su odigrali prvu pripremnu utakmicu gdje su ugostili Libertas iz Novske te su ih pobijedili rezultatom 3-0. U subotu im slijedi četvrtfinale kupa u kojem će ugostiti Požegu. Trener je rekao da će teško uspjeti biti kompletni zbog toga što su dečki još na moru, ali da će naravno bez obzira na to toj utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno. U prvom kolu u Lipik stiže Mladost iz Sibinja.