/LIO pregazio Mladost, i dalje gužva na vrhu ODLIČNA NAJAVA DVOBOJA S OSIJEKOM
lio

LIO pregazio Mladost, i dalje gužva na vrhu ODLIČNA NAJAVA DVOBOJA S OSIJEKOM

Trojac na vrhu Lige Nogometnog središta Osijek uspješno je odradio još jedan zadatak, a posebno raspoložen bio je LIO koji je do vrha napunio mrežu posljednje Mladosti.

Čak 13 pogodaka završilo je u mreži gostiju koji su tako još više učvrstili status najlošije momčadi lige u svim kategorijama, bodovnoj, napadačkoj i obrambenoj. Prava je to dominacija, ali nažalost u negativnom smislu. Elektra je bila na gol od toga da u svim kategorijama bude najbolja ili barem izjednačena kao najbolja. Bodovno su se odvojili od Šubića, prvi su koji su im uopće zabili gol pa u svakom slučaju i te kako imaju pravo na zadovoljstvo. Treći član vodećeg društva je BSK koji je na svom terenu bio bolji od Golea i ostao na istom bodovnom učinku kao i Elektra i LIO, no naravno da je Elektra u prednosti jer je odradila utakmicu manje od konkurenata.  U posljednjem dvoboju kola Gibarac i Sarvaš su odigrali miroljubivih 2:2.

Inače u srijedu je LIO domaćin NK Osijek  u utakmici kojom će proslaviti 65 godina postojanja kluba. Utakmica se igra na “Elektri” s početkom u 16,00 sati a ovosezonski rezultati i jednih i drugih lijepa su pozivnica ljubiteljima nogometa.

ns osijek

SLOBODAN: NK Laslovo ’91

Vuka :            NK Šubić              NK Elektra         0 : 2

Osijek :          NK LIO                 NK Mladost      13 : 0

Č. Martinci:    NK Gibarac ’95    NK Sarvaš          2 : 2

Beketinci :     NK BSK (Bek.)     NK Goleo           3 : 1

Podijeli
  •  
  •  
  •