/Limači Hašk Sokola ruše sve prepreke POD VODSTVOM KAPETANA HAŠKA DANIJELA LUČIĆA MALIŠANI NIŽU POBJEDE
limači hašk

Limači Hašk Sokola ruše sve prepreke POD VODSTVOM KAPETANA HAŠKA DANIJELA LUČIĆA MALIŠANI NIŽU POBJEDE

Hašk Sokol iz Starih Jankovaca radi jako dobar posao s malim igračima, a kao najbolja nagrada djeci, trenerima i samom klubu za dobar rad, odličan odaziv na treninge (oko 90%) stigla je titula jesenskog prvaka natjecanja u grupi B. Pod vodstvom trenera Danijela Lučića mali “LAVOVI” su ostvarili sjajan uspjeh. Od ukupno odigranih 9 utakmica ubilježili su 8 pobjeda,1 neodlučen rezultat i završili polusezonu bez poraza te su sa izvanrednom gol razlikom 44:6 zasjeli na vrh prvenstvene ljestvice.

Nakon završetka službanog dijela natjecanja, u subotu 10.studenog odigran je prijateljski susret između prvaka B skupine “NK HAŠK SOKOL” i prvaka A skupine “NK DILJ” koji je završio pobjedom HAŠK SOKOLA 2:1. Trener malih šampiona je ujedno i kapetan seniora HAŠKA i jako bitan igrač u momčadi Ivana Lukića. Svoje znanje i vještine prenosi na svoje “Lavove” te već sada pokazuje ogroman potencijal u trenerskoj karijeri.

Foto čitatelj

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.