/Limači Dilja osvojili jesenski naslov TOMISLAV PAVLIČIĆ POKAZUJE VELIKI TRENERSKI POTENCIJAL
45733589_2278221765586627_847485193114615808_n (1)

Limači Dilja osvojili jesenski naslov TOMISLAV PAVLIČIĆ POKAZUJE VELIKI TRENERSKI POTENCIJAL

Limači Dilja su napravili pravi mali podvig osvojivši jesenski naslov ispred vršnjaka Cibalije. Radi se o godištima 2008/09, a vodio ih je veliki igrač Tomislav Pavličić koji i nakon briljantnih epizoda kao prvoligaški igrač pokazuje zavidan trenerski potencijal. Još uvijek aktivan igrač ima odličnog mentora u bratu Dejanu pa uopće ne čudi ovakav uspjeh.

U 10 utakmica mali Crjepari pobijedili su 8 puta i upisali po jedan remi te jedan poraz ostvarivši pri tome zavidnu gol razliku 43:9. Na kraju su završili prvi ispred glavnih konkurenata Slavonca iz Gradišta i Cibalije.

Ovo je jedna jako dobra generacija i pred njima je lijepa budućnost. Mi u klubu smo jako ponosni na njih i potrudit ćemo se da im pružimo što bolje uvjete za rad kako bi oni bili još bolji i ostvarivali još bolje rezultate – rekao nam je tvorac malog vinkovačkog stroja Tomislav Pavličić Šlajfo

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.