Lila petardom ispratila Šipovac, Mladost i Zagorac podijelili bodove

Proteklog vikenda odigrano je 2. kolo 2. ŽNL Našice.

Croatia je u svojim Velimirovcima svladala Željezničar rezultatom 5:3. Pogotke za domaćina postigli su Ivan Markotić, Mihael Flegar, Denis Vuzem, Davor Pavlović i Marko Markotić, dok su za goste pogotke postizali Tomislav Kolembus, Luka Hlavati i Hrvoje Dudjak. Slavonija je na gostovanju kod Iskrice slavila rezultatom 1:2. Milan Lončar doveo je goste u prednost na otvaranju susreta, nakon toga bilo je primirje sve do 39. minute kada Matko Runje poravnava rezultat i odvodi momčadi na odmor s neriješenim rezultatom. Mreže su mirovale sve do posljednjih deset minuta kada je Dino Gašparić pogodio za pobjedu gostiju.

Mladost je u svojim Stipanovcima ugostila Zagorac, nakon 90. minuta nadigravanja svakoj momčadi pripao je po bod. Konačan rezultat bio je 2:2. Zagorac je na odmoru imao dvostruku prednost koju su im donijeli Matija Bandić i Juraj Špehar. U drugom dijelu požrtvovni domaćin uspijeva stići zaostatak i ostaviti bod kod kuće. U 68. minuti Enmir Ključić smanjuje zaostatak, a u zadnjoj minuti susreta Domagoj Levačić poravnava rezultat i ostavlja bod kod kuće.

Lila je na svom terenu potpuno nadigrala Šipovac, slavili su rezultatom 5:1. Goran Potolovec postigao je dva pogotka, a po jedan su dodali Mateo Ugljanac, David Pleša i Saša Klaban. Počasni pogodak za goste postigao je Davor Antolović u 90. minuti. Omladinac iz Nize svladao je ekipu Zoljana minimalnim rezultatom od 4:3. Lukas Đurinski postigao je dva pogotka, a po jedan su dodali Kristijan Knežević i Denis Ćosić za Omladinac. Dok su Ivan Kovačević, Ivan Devald i Marko Vuk Mezak postizali pogotke za Zoljan. Utakmice između Omladinca iz Vukojevaca i Brezika te Vihora i Sloge protekle su bez pogodaka.