Liga NS Valpovo: U 11. kolu slavlja vodećeg trojca, Zrinski se probio do četvrtog mjesta!

11. kolo u Ligi NS Valpovo donijelo je pobjede vodećeg trojca! Lider Jadran iz Habjanovaca slavio je s 3:1 u domaćem susretu nad Mladosti , drugoplasirana Croatia iz Veliškovaca s bodom manje slavila je na gostovanju u Kitišancima 0:4, trećeplasirani Gat svladao je Gaj s 4:1, dok se na četvrtu poziciju probio Zrinski koji je s 3:0 svladao Bistrince!

Oglas

Oglas

Jadran iz Habjanovaca nakon deset odigranih susreta vodeća je momčad lige s 23 boda, a u ovom kolu obilježili su ukupno sedmu prvenstvenu pobjedu svladavši Mladost iz Harkanovaca 3:1. Gosti su poveli preko Filipa Valentića u sedmoj minuti susreta da bi susret preokrenuo u korist Jadrana Silvije Lukić u 21. Robert Marjanović pet minuta kasnije, s potom u 47. minuti konačnih 3:1 postavlja Silvije Lukić svojim drugim pogotkom na susretu.

Oglas

Drugoplasirana Croatia iz Veliškovaca s bodom manje od lider došla do svoje sedme pobjede u deset susreta svladavši na gostovanju s 0:4 ekipu Kitišanaca. Ivan Kovačević kao i Ivan Vidaković s po dva pogotka predvodili su goste do pobjede. Trećeplasirani Gat došao je do ukupno devetnaestog boda svladavši Gaj s 4:1. Tomislav Vučković s tri pogotka i Domagoj Obringer s jednim predvodili su domaćine do pobjede, dok je za Gaj pri rezultatu 1:1 jedini strijelac bio Alen Kučinac. Zrinski iz Vinogradaca probio se na četvrtu poziciju ljestvice svladavši Bistrince s 3:0. Do četvrte prvenstvene pobjede Zrinski je došao na pogon dva pogotka Filipa Kolesarića (8. i 81. minuta)  te s jednim Ivana Stanića u četrdesetoj minuti susreta