Liga NS Valpovo: Subotnja petica Kitišanaca, nedjeljna golijada Jadranu!

Odigrana su sva četiri susreta 3. ŽNL Valpovo! Kitišanci su u jedinom subotnjem susretu svladali Tomislav iz Šaga s 5:0, u golijadi kola Jadran je u Habjanovcima nadvisio Gaj 6:4, Zrinski je u Vinogradcima svladao Gat s 4:1, dok je Mladost iz Harkanovaca s 3:0 bila bolja od Bistrinaca!

Oglas

Oglas

Drugoplasirani NK Gat s trinaest bodova na kontu putovao je na gostovanje kod sedmoplasirane momčadi prvenstva NK Zrinski koji je u šest prijašnjih susreta osvojio jednako toliko bodova. Zrinski je došao do 4:1 s po dva pogotka Ivana Stanića i Gorana Petrovića, dok je jedini pogodak za goste djelo Tomislava Vučkovića.

Oglas

Uoči ovog kola trećeplasirani Jadran s jedanaest bodova na kontu ugostio je osmoplasirani Gaj koji je u šest kola uprihodio četiri prvenstvena boda. U golijadi kola koja je otišla na stranu domaćeg Jadrana s 6:4, hat-trick kod domaćina upisali su Stipo Čavlović i Silvije Lukić, dok su kod Gaja četiri pogotka rasporedili Roko Barbić, Matej Buljubašić, Juraj Marinčić i Luka Lacković.

U dvoboju šestoplasirane i  petoplasirane momčadi prvenstva Kitišanci su u Vinogradcima ugostili momčad Tomislava iz Šaga. Domaćini su došli do slavlja 5:0, a pogotke za Kitišance postigli su dva Igor Branković te po jedan Dean Lakić, Dominik Dakić i Tomislav Cvenić.

Nakon ovog kola trećeplasirana Mladost iz Harkanovaca s 3:0 svladala je posljednjeplasirane Bistrince. Dva pogotka za Mladost postigao je Josip Valentić, dok je jedan pogodak postigao David Ribarić.

Slobodna je ovo kola bila prvoplasirana momčad Croatia Veliškovci koja je u sedam odigranih susreta obilježila šesnaest prvenstvenih bodova.