Liga NS Osijek: Petica Gibarca, trijumf Golea u golijadi kola!

Odigrana su sva četiri susreta osmog kola 3.ŽNL Osijek! Vodeći Gibarac iz Čepinskih Martinaca s 0:5 slavio je kod NK Filipovice, Sloga je nadvisila Laslovo 4:2, Goleo je trijumfirao s 4:3 u pobjedi nad Šubićem dok su u jedinom neriješenom ishodu kola bodove podijelili Lio i Sarvaš.

Oglas

Oglas

Vodeći NK Gibarac 95 nakon prvog poraza u sedmom kolu gdje su poraženi od Golea 3:4, iskupljenje je tražio u srazu na gostovanju kod posljednjeplasirane NK Filipovice. U 0:5 pobjedi Gibarca dva gola postigao je Filip Stantić, dok su po jedan pogodak postigli Goran Dakić, Tomislav Pavičić i Dino Maligec.

Oglas

Šestoplasirana Sloga iz Ernestinova s devet bodova na kontu ugostila je trećeplasirano Laslovo koji je na krilima tri uzastopne pobjede ušao u ovaj susret. Sloga je došla do pobjede 4:2 u kojoj je za domaćine hat-trick postigao Dražen Šimić, dok je jedan pogodak postigao Franco Gverieri.

Drugoplasirani Goleo koji je također u nizu od tri pobjede zaredom u sklopu osmog kola ugostio je četvrtoplasirani Šubić koji je na kontu uoči ovog susreta imao deset bodova na kontu. U 4:3 pobjedi Golea dvaput se u strijelce kod domaćina upisao Tomislav Crnac dok su po jedan pogodak postigli Mario Mikola i Luka Gelo, a za goste pogotke su postigli Dražen Perak, Marin Bilandžija i Ivan Lacković.

U ogledu petoplasirane i sedmoplasirane momčadi Lio je ugostio Sarvaš.