Liga NS Našice: Martin na devet od devet, Poganovci uvjerljivi na gostovanju!

S pet nedjeljnih susreta kompletirano je deveto kolo uzbuđenja u 3.ŽNL Našice! Lider ljestvice NK Martin s 1:5 slavio je u Lađanskoj, a s istim rezultatom slavila je i momčad Poganovaca na gostovanju u Bokšiću kod Poleta!

Oglas

Oglas

Lider ljestvice NK Martin nakon osam odigranih susreta s maksimalna 24 boda ušao je u susret devetog kola gdje je putovao na gostovanje kod petoplasirane momčadi prvenstva NK Lađanske koja je s jedanaest bodova ušla u ovaj susret. NK Martin došao je do uvjerljive pobjede 1:5 u kojem je hat-trick za goste postigao Luka Glavaš ,dok su po jedan pogodak za goste nadodali Goran Martinović i Luka Perković. Jedini pogodak za domaćine zabio je Josip Oreški.

Oglas

Drugoplasirani Poganovci s osamnaest bodova na kontu gostovali su u Bokšiću kod posljednjeplasiranog Poleta koji je u sedam odigranih dvoboja skupio dva prvenstvena boda. Ponovno je odličan bio Davor Stanivuković koji je s četiri pogotka usmjerio Poganovce prema novoj 1:5 pobjedi, dok je jedan pogodak postigao Dražen Buljubašić. Ivan Kolar bio je jedini strijelac za domaćine.

Trećeplasirani Dinamo Budimci ugostio je u sklopu devetog kola šestoplasirani NK Lug. U minimalnom slavlju domaćin je u 89. minuti došao do vrijedna tri boda pogotkom Nikice Kovačevića.

U dvoboju momčadi iz donjeg dijela prvenstvene ljestvice devetoplasirana NK Seona s četiri boda na kontu ugostila je desetoplasirani Šipovac s bodom manje. Momčad Seone do 2:0 pobjede doveli su svojim pogotcima u 43. minuti Željko Bošnjaković i na samom kraju susreta Dorijan Jakobek.

Sedmoplasirana Slavonija NLT u sklopu devetog kola je u Koški ugostila momčad četvrtoplasiranu momčad NK Vuka koja je uoči ovog susreta imala jedanaest osvojenih bodova iz sedam odigranih susreta. Slavonija NLT slavila je rezultatom 3:1. Pogotke za Slavoniju postigli su Luka Rogulić, Nikola Kozina i Gabriel Anđić, dok je jedini strijelac kod gostiju bio Domagoj Mesaroš.