Liga NS Našice: Lug moćno kroz Našice, Dinamo siguran, prekinut susret Martina i Poganovaca

Odigrano je zanimljivo drugo kolo Lige NS Našice. Uz dva remija, ostvarene su i dvije pobjede, a utakmica u Martinu je prekinuta ranije nego što je trebala završiti, ponajviše zbog nesportskog ponašanja pojedinaca.

Oglas

Oglas

Strašnu utakmicu odigrali su nogometaši Luga u gostima kod Šipovca te su slavili 0:9. Četverostruki strijelac bio je Ploher, dva su dodali Gašparić i Antolović, a potvrdu ionako sigurne pobjede donio je Čiš. Dinamo je na domaćem terenu u Budimcima sigurno svladao Slavoniju NLT 3:0, a strijelci za nova 3 boda Dinama bili su Kovačević, Marošević i Bičanić.

Oglas

U dvije utakmice došlo je do podjele bodova. Lađanska i Vuka odigrali su odličan susret, ali je završilo 2:2. Strijelci za domaćine bili su Vučemilović i Ćorluka, a oba vodstva gostima donijeli su Kučinac i Mesaroš, no ipak je došlo do miroljubivog remija. Jednakim rezultatom završio je i dvoboj Seone i Mladosti. Za Seonu su zabili Kubica i Abramović, dok su strijelci za Mladost bili Zdjelarević i Dragozet.

U dvoboju Martina i Poganovaca poveli su domaćini preko Glavaša. Vidaković, Novaković i Vukadinović iz redova Poganovaca su do 19. minute dobili crvene kartone, ozlijedila su se dva igrača te su gosti ostali bez dovoljnog broja igrača pa je tako Martin za “zelenim stolom” osvojio 3 boda.