Liga NS Našice: Četvorke Seone, Seljaka i Poganovaca, Lug minimalno na domaćem terenu

I dalje s odličnim nogometom nastavlja Liga NS Našice. Na rasporedu je za vikend bilo 6. kolo, a velike golijade smo gledali u Budimcima, Koški i Razbojištu.

Oglas

Šipovac je ostvario svoju prvu pobjedu sezone uvjerljivom igrom protiv Poleta rezultatom 2:0. Lug, vodeća ekipa na ljestvici, nastavila je svoj impresivan niz pobjeda s tijesnom pobjedom od 1:0 protiv Lađanske. Ovaj rezultat ih čvrsto pozicionira na vrhu tablice, i ostaju momčad koju svi žele pobijediti u ligi. Dinamo je naišao na težak izazov protiv Seone, te unatoč borbenoj igri, poraženi su rezultatom 2:4. Dinamo ostaje posljednji na ljestvici i trebat će značajnu promjenu u formi kako bi se popeo na više pozicije.

Oglas

Seljak, trenutno na drugom mjestu, pokazao je svoju snagu dominantnom pobjedom od 4:0 protiv Mladosti. Ovaj rezultat potvrđuje njihove ambicije za osvajanjem naslova prvaka i stavlja pritisak na vodeći Lug. Susret između Vuke i Poganovaca bio je uzbudljiv i završio je pobjedom Poganovaca rezultatom 4:2. Obje ekipe su pokazale napadački potencijal, čineći ovu utakmicu zabavnom za gledatelje.