Liga NS Đakovo: Rekord predvodi kolonu, čak pet momčadi sa šest bodova

U nedjelju je odigrano svih pet susreta trećeg kola Lige NS Đakovo. Nakon tri kola vodeći je Rekord iz Kondrića koji je do sada zabilježio dvije pobjede uz jedan remi.

Oglas

Oglas

Rekord je u nedjelju slavio na gostovanju kod Slavonca iz Drenjskog Slatinika rezultatom 2:0. Pogotke za momčad iz Kondrića su postigli Šunić i Adam Kryk. U Drenju je domaći Zrinski minimalno svladao Dinamovce iz Tomašanaca. Za drugu pobjedu Drenjanaca poentirao je Hrvoje Petrović nakon udarca s bijele točke. Radnik je u Vrbici porazio ekipu iz Viškovaca koja je do nedjeljnog susreta imala dvije pobjede. Tako su Vrbićani nagovijestili svoje ambicije u ovogodišnjem prvenstvu.

Oglas

U Mrzoviću je domaći Naprijed porazio Mladost iz Lapovaca rezultatom 3:0. Do pobjede su domaću ekipu predvodila braća Podhraški. Ljepotica kola igrana je u Preslatincima gdje je dostovala ekipa Vučevaca. Vodili su Vučevci čak dva puta golovima Sesara, međutim uporni su se domaćini vraćali i zasluženo s 5:2 slavili. Dva je pogotka za Slavonac postigao Marko Franjić. Ovo je kolo slobodna bila momčad potnjanskog Velebita.