Lider posrnuo na Istrevu, Borac spašava prvenstvo

Lider iz Cerića nikako uhvatiti pravi ritam u proljeće pa je i drugi puta nakon gostovanja otišao kući praznih ruku, ovoga puta iz Drenovaca gdje je Borac iskoristio svoje prigode i skinuo skalp vodećem sastavu lige te tako donio novu draž u natjecanje elitnog županijskog ranga.

Oglas

Drenovci: Borac – Mladost 3:1 (Pranjić Mihael 3′, Lazar Marino 15′, Lovrić Marin 60′ / Dujić Filip 90′)

Oglas

Prvak je pao – zaslužena pobjeda. Mladi Pranjić zabio eurogol s 20 metara u suprotne rašlje, a poslije je sve bilo lakše. Pored 3 gola imali smo i par dobrih šansi koje nismo iskoristili, momcima kapa dolje – tako se bori za klub, gostima sve najbolje – Željko Grgić, Borac.

Oglas

Ako opet primite gol u drugoj minuti, već bi trebalo brinuti se, a to je moja odgovornost koju prihvaćam. Od poraza me više brine teža ozljeda našeg ponajboljeg igrača Luke Muzenjaka – Luka brzi oporavak. Zasluženo slavlje domaćih, željeli su i nagradilo ih – svaki udarac u okvir je ušao. Mi se zamjerili lopti pa ni one mrtve ne uđu, uz 4-5 vrhunskih obrana njihovoga vratara, vratnica, ali ništa ne umanjuje vrlo zasluženu pobjedu domaćih nogometaša. Čestitali smo kao i uvijek i zahvaljujemo na prijemu. Sudačka trojka – Ostojić, Vukelić i Venio odlični. Čestitke i njima. Ništa, idemo dalje i vidimo što nam donose iduće utakmice, a sljedeća je već u nedjelju s najboljom ekipom po meni – Slavonija Soljani. Lijep pozdrav i sretno svima – trener Mladosti Cerić , Ivan Lukić.