/Leo Mikić i Antonio Romić u borbi za najboljeg igrača austrijske Landeslige SJAJNI NAPADAČ ZA SADA JE DRUGI U IZBORU IZA BIVŠEG VRATARA KUTJEVA
leo mikić

Leo Mikić i Antonio Romić u borbi za najboljeg igrača austrijske Landeslige SJAJNI NAPADAČ ZA SADA JE DRUGI U IZBORU IZA BIVŠEG VRATARA KUTJEVA

Bira Sportalo najbolje igrače Međužupanijske lige i četiri 1. ŽNL, ali biraju i Austrijanci. Kod nas biraju treneri i kapetani momčadi, a u slučaju da dvojica ili više igrača na kraju imaju isti broj bodova odluku stavljamo u ruke naših čitatelja. Austrijanci su organizirali jako zanimljiv izbor u kojem su na vrhu dva Hrvata, dva Slavonca i dva mladića koji su odrasli na svega desetak kilometara jedan od drugoga, u Kaptolu i Kutjevu. Jedan je napadač, drugi vratar. I prava je šteta da ih ne gledamo na slavonskim terenima..

antonio romić

 

Trenutno  je vodeći Antonio Romić, sjajni vratar koji je svoj talent naznačio u Kutjevu a očito ga potvrđuje i u Austrijskim planinama. Drugi je s dva posto manje glasova Leo Mikić, sjajni napadač koji je prvi strijelac lige koji je postigao 13 pogodaka ove jeseni, a koji je ogroman potencijal najavio u dresu pleterničke Slavije s kojom se okitio titulom prvaka 3. HNL Istok, nakon čega se okušao i u zagrebačkom Dinamu, ali se ipak odlučio za okolni put preko Austrije.

leo mikić 2

U međusobnom ogledu veselio se Antonio Romić, njegov FC Schruns je slavio 3:1 pobjedu, a jedini pogodak za Lustenau djelo je, pogađate, Lea Mikića, tako da možemo reći da je što se tiče njih dvojice 1:1. Mikić se osim titule najboljeg strijelca okitio i naslovom jesenskog prvaka, a Romić koji je na čelu najbolje obrane lige mu sa svojim Schrunsom puše za vratom na trećem mjestu.

antonio romić1

Svi imamo priliku glasati, jedan mora pobjediti, drugi izgubiti, ali svi zajedno možemo pogurati da ovaj dvojac pobjedi u ovom izboru. Na ovom LINKU je izbor, a glasati se može svaki sat do petka točno u podne.

screenshot-www.fussballoesterreich.at-2018.12.12-13-27-21

Podijeli
  •  
  •  
  •