/Legende Dinama po prvi put u Sibinju NOGOMETNI SPEKTAKL ZA SLADOKUSCE
sibinj dinamo

Legende Dinama po prvi put u Sibinju NOGOMETNI SPEKTAKL ZA SLADOKUSCE

Zagrebački Dinamo ima pravu vojsku navijača u Slavoniji pa svaki dolazk neke od modrih momčadi privlači veliku pažnju. Za sve takve srijeda je novi dan za hodočašće, ovoga puta u Sibinj gdje će veterani Općine Sibinj ugostiti legende najuspješnijeg hrvatskog kluba.

Bit će to sasvim sigurno prava poslastica za ljubitelje nogometa, puno vrsnih nogometaša na obje strane, za Sibinj će nastupiti imena popout Abramovića, Topalovića, Alara, Hruškovskog.. Za goste iz Maksimira Ognjen Vukojević, Dalibor Poldrugač, Miljenko Mumlek, Nermin Šabić, Veldin Karić, Ardijan Kozniku, Mario Lučić… Zaista respektabilna imena koja vrijedi doći pogledati na sibinjskom stadionu. Iako u ovom kraju ima puno navijača Dinama, ovo je prvi put da neka od selekcija Modrih gostuje u ibinju što je dodatni razlog za posjetu.

Što se tiče veterana Općine Sibinj oni su zaista vrlo aktivni, redovito igraju s kluboima iz brodskog i požeškog kraja, a nisu im strana niti daleka putovanja, bili su tako u Trilju, Kamešnici i – Munchenu. Tamo su odmjerili snage s C momčadi Bayerna, redom igračima koji su osjetili Bundesligu, ne u Bayernu negu u ostalim klubovima tipa Augsburg, Koln i sličnima, ali pravim nogometnim majstorima. Igralo se u fantastičnom kampu ponajvećeg svjetskog kluba, amomci iz Sibinja su osim sjajnih uspomena donijeli i – bod, utakmicaje završila rezultatom 4:4 tako da i zvijezde Dinama sigurno očekuje težak posao ako misle pobjediti Sibinj.

Podijeli
  •  
  •  
  •