Led je uspješno probijen – slijedi drugi turnir u Marijancima

Često oglašavamo malonogometne turnire i velika većina ih ima doista dugu tradiciju i rok trajanja, nerijetko se već desetljećima prisjećajući poginulih branitelja, preminulih zaslužnih članova klubova i udruga, a prava je rijetkost vidjeti da su malonogometni turniri svojim trajanjem u povojima.

Oglas

Prekrasan primjer daje Udruga mladih Strug Marijanci koja je svoju inicijativu prošle godine pretočila u stvarnost te pokrenula malonogometni turnir koji je s odličnim položio prvi razred. Nakon uspješno okončanog prvog te vrlo zadovoljnog organizatora želja im je pomaknuti granicu ove godine malo više.

Oglas

U tome im prije svega morate pomoći svi vi zainteresirani svojom prijavom i sudjelovanjem na malonogometnom turniru. Početkom srpnja na školskom igralištu možete okušati svoje haklerske vještine te se “potući” za novčane nagrade te se u pravom svjetlu prezentirati publici i pripomoći u stvaranju tradicije koja će, vjerujemo, trajati desetljećima.

Oglas

Detalje pogledajte na plakatu, ne okijevajte, dođite, naigrajte se, zabavite, počastite, zapjevajte i pokažite šta znate!