/U Ladimirevcima Memorijal Ivice Peroševića SUDJELUJU ČETIRI JAKE MOMČADI
received_410265739601795

U Ladimirevcima Memorijal Ivice Peroševića SUDJELUJU ČETIRI JAKE MOMČADI

U nedjelju će se na ladimirevačkom nogometnom stadionu održati Memorijalni turnir Ivica Perošević u organizaciji tamošnjeg Županijskog prvoligaša Slavonca.

Slavonac turnir organizira u sjećanje na Ivicu Peroševića tragično stradalog igrača NK Slavonca iz Ladimirevaca, koji je svojim ponašanjem na terenu bio primjer svima, uvijek je ostavljao srce na terenu za svoj klub i svoje suigrače. Nažalost, zbog prometne nesreće nas je prerano napustio, 23. siječnja 1979. godine sa svoje 32. godine. Iza Ivice su ostala ožalošćena supruga i troje malodobne djece,dva sina,od šest i jedne godine, te kćerka od 4 godine. Najmlađi od troje Ivičine djece je Ivan Perošević, danas trener seniorske momčadi Slavonca.
Svojim odnosom prema nogometu je bio primjer mnogim generacijama, između ostalog i svojim sinovima, koji su cijeli život vezani uz nogomet, a meni kao najmlađem je pripala čast da sam trenutno igrač i trener njemu voljenog kluba, te jedan od organizatora ovogodišnjeg Memorijala. Stoga se zahvaljujem klubovima, koji su nositelji kvalitete na našem području,a odazvali su se našem pozivu i uveličali memorijal i sjećanje na Ivicu Peroševića –  za Sportalo je rekao Ivan Perošević.

U Ladimirevcima su se potrudili dovesti najbolje momčadi u svom kraju, vječni rival Valpovka, jedan od prvih favorita novog izdanja 3. HNL Belišće, bizovački BSK te naravno domaćin! Utakmice se igraju jednom po 45 minuta, s početkom u 16 sati. Nakon polufinalnih utakmica, u kojima sa sastaju NK Valpovka i Bsk Termia Bizovac, te potom NK Slavonac Ladimirevci i Nk Belišće, slijedi službeno otvaranje turnira, a potom utakmica za treće i finalna utakmica, nakon čega slijedi podjela pehara za najbolje.

Podijeli
  •  
  •  
  •