/I Lađanska zaustavila Zagorca LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE
omladinac niza

I Lađanska zaustavila Zagorca LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE

Nakon šest pobjeda u nizu Zagorac je doživio drugi uzastopni poraz, ovoga puta bolja je bila Lađanska, a ovakav ishod iskoristili su Omladinac i druge momčad Vihora koji su stigli na sasvim dostižan zaostatak.

Damir Čorluka bio je strijelac oba pogotka za Lađansku koji su se pokazali vrijednim pobjede protiv prvenstvenog lidera. Na odmoru su domaći imali 2:1 vodstvo koje su do kraja uspjeli sačuvati. Nakon pobjede u derbiju, Omladinac je odličnu formu potvrdio uvjerljivom gostujućom pobjedom u Breziku. Uz pet pojedinačnih strijelaca, s dva zgoditka se istaknuo Mario Pranješ. Druga momčad Vihora bila je još uvjerljivija, oni su postigli 10 pogodaka, od čega su tri djelo Igora Zubaja, na gostovanju kod Martina.

111 gif reklame

Gostujuće bodove osvojila je i Seona koja je s 5:2 bila bolja od Mladosti. Utakmica Luga i Poganovaca prekinuta je u 86. minuti pri rezultatu 2:2. Tada je dosuđen kazneni udarac za domaćina, nakon čega su gosti napustili teren, otišli u svlačionicu i nisu se htjeli vratiti. Dino Vrabel postigao je dva gola za Vuku, a Nikica Kovačević dva za Dinamo, dok je autor odlučujućeg bio Josip Prišć. I ovdje su nažalost strasti bile uzavrele, nije nit čudno s obzirom da su čak četiri gola pala u zadnjih 10 minuta. Gosti su bili silno revoltirani, nije nedostajalo niti prijetećih poruka prema glavnom sucu, no u konačnici bodovi ostaju Vuki koja je tako preskočila Poganovce.

NAŠIČKA

Podijeli
  •  
  •  
  •