Lađanska i Lug visokim pobjedama zaključili deveto kolo

Proteklog vikenda odigrano je deveto kolo Nogometnog središta Našice u kojem su Lug, Brezik i Lađanska upisali domaće pobjede, Poganovci gostujuću, a Kapelna i Vuka su remizirali isto kao i Kućanci i Dinamo.

Kućanci  i Dinamo su podijelili bodove rezultatom 2-2. U svakom poluvremenu obje momčadi postigle su po jedan pogodak. Nikica Kovačević doveo je goste do prednosti na otvaranju susreta, samo osam minuta nakon Ivan Hettich s bijele točke poravnava rezultat. Sredinom drugog dijela Domagoj Kovačević opet dovodi goste u prednost, a pred kraj susreta Bojan Fridl postavlja konačan rezultat i ostavlja bod kod kuće. Kapelna i Vuka su drugi par koji su podijelili bodove u ovom kolu, odigrali su rezultatom 3-3. Danijel Senković, Igor Grozdanić i Željko Plećko pogađali su za domaće, dok su Mario Herceg, Ivan Meherek i Zoran Hečimović pogodili za goste.

Martin i Kućanci odigrali su jako zanimljivu utakmicu u kojoj su na kraju slavili gosti rezultatom 4-5. Marko Hajmiler pogodio je dva puta za domaće, jedan je dodao Hrvoje Biuklić s bijele točke i još jedan su dobili kao poklon od kapetana gostiju Ivana Vidakovića koji je pogodio vlastitu mrežu. Kod gostiju je Ivan Apati bio dvostruki strijelac, a po jedan su dodali Vidaković sada u pravu mrežu s bijele točke, zatim Davor Stanivuković s bijele točke i Dinko Ivanović. Lug je na svom terenu upisao visoku pobjedu protiv Svetog Đurađa rezultatom 6-1. Valentin Pioher i Ivan Kolar zabili su po dva pogotka, a po jedan su dodali Dean Radošević i Luka Mataija, počasni pogodak za goste postigao je Matej Gregorović s bijele točke pred kraj utakmice. Brezik je slavio na svom terenu protiv Mladosti rezultatom 3-1. Ivan Husnjak, Luka Batrac i Denis – Tomislav Sušjenka pogodili su za domaće, dok je jedini pogodak za goste postigao Matej Krmpotić. Lađanska je na svom terenu upisala najveću pobjedu kola. svladali su Polet visokim rezultatom od 8-1. Toni Puhanić postigao je četiri pogotka, Ivan Bilić dva, Željko Knežević i Matej Krešić po jedan, dok je za goste jedini pogodak postigao Mirko Pritišanac s bijele točke.